Triangle (2009)

Jess (Melissa George) a barátai hajókirándulásra indul, azonban nem is sejti, hogy a felhőtlen utazás hamar véget ér, és nemsokára elképzelhetetlen borzalmakat kell túlélnie a tengeren. Mert amikor viharba keverednek nincs más lehetőségük, minthogy felszálljanak egy közelben álló óceánjáró hajóra, melyről Jessnek meggyőződése, hogy már járt rajta. A rejtélyes hajó látszólag teljesen elhagyatott, a fedélzeten lévő órák mind megálltak. De hamar rá kell jönniük, hogy nincsenek egyedül, és valaki vagy valami egyesével vadássza le őket.


Szeressük a skizos filmeket,ha meg még vegyítik is egy kis vérrel meg misztikussággal,akkor aztán igazán ütős múvit láthatunk,mint amilyen ez a film is.

Bár rengeteg a filmben a csavar,mégis eléggé kikövetkeztethető a cselekmény.Mikor megjelenik gyilkosunk,akkor valószínűleg még nem sejt senki semmit,ám néhány perc múlva mindenre fény derül.Aztán mikor mindenki meghal és a távolban megjelenik egy hajó,akkor is sejthető már a következő lépés.Mégis,hiába tudjuk mikor mi fog történni,a film képes a nézőt a képernyő elé szegezni.

Régen láttam már ilyen jó filmet,amiben minden együtt van,amiben nem igazán találni hibát és ami teljesen leköt.A Triangle az év egyik legjobb thrillere,érdemes meglesni.

Legjobb jelenet:  nincs mit kiemelni,egyben jó a film.

Letöltés:
http://data.hu/get/2085666/Bermuda_haromszog.part7.rar.html
http://data.hu/get/2085662/Bermuda_haromszog.part6.rar.html
http://data.hu/get/2085659/Bermuda_haromszog.part5.rar.html
http://data.hu/get/2085656/Bermuda_haromszog.part4.rar.html
http://data.hu/get/2085653/Bermuda_haromszog.part3.rar.html
http://data.hu/get/2085651/Bermuda_haromszog.part2.rar.html
http://data.hu/get/2085335/Bermuda_haromszog.part1.rar.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése