Az Árva (2009)

Születendő gyermekük tragikus elvesztése hatalmas törést okozott Kate és John életében: nemcsak házasságuk került veszélyne, de az amúgy törékeny pszichéjű Kate-et éjszakáként rémálmok gyötrik, nappal pedig a múlt démonaival viaskodik. Hogy megpróbálják helyrehozni, ami elveszett, a pár úgy dönt, adoptál egy gyermeket. A helyi árvaházban találnak is egy kislányt, Esther-t, akit mindketten nagyon megkedvelnek. Húsvét közeledtével lány beköltözik hozzájuk új otthonában - annak ellenére, hogy néhány különös dolog történik. Kate kezd rájönni, hogy Esther nem az az angyali teremtés, akinek látszik, de az aggódó szavai süket fülekre találnak. Senki sem hallgat rá, csak amikor már túl késő...


Ha az Exam-ot dícsértem,mert 2010 eddigi legjobb thrillere,akkor Az Árva 2009 legjobbja.Az események itt gyorsan pörögnek és több a látványosabb akció is,de a sztori miatt mindenképp nagyon jó kis thriller ez.

Őszintén szólva meglepett a film,mivel egy olyan ismerősöm ajánlotta,aki igazából nincs oda a műfajért,de gondoltam egye fene,ha neki tetszett,akkor csak nem lehet olyan rossz.És nem tévedtem.A kislányt alakító Isabella Fuhrman neve számomra eddig ismeretlenül csengett,de szerintem ezután biztos fogjuk még látni őt valamelyik nagyobb moziban.A szerepét hibátlanul játssza,mind a csendes,visszahúzódó,félénk kislányt,mind pedig az agresszív,gyilkos ösztönökkel teli pszichopata nőt.Gratula az illetőnek,akinek a szereplőválogatáson az ujja Isabellán állt meg.

Nagyon jó film,végig izgalmas,óriási csavarral a végén,engem abszolút megfogott.Csak ajánlani tudom....

Legjobb jelenet:  mikor rájönnek a végén az igazságra és beindul a mészárlás :)

Letöltés:
1CD: http://www.fileserve.com/file/dm9VmHs
2CD: http://www.fileserve.com/file/e9VXRjq

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése