A triffidek napja (2009)

Egy napkitörés következtében az emberek többsége elveszti a látását..kaotikus helyzet alakul ki. Eközben egy katonai kutatóbázisról óriás húsevő növények szabadulnak el...


Jónak indult a film,érdekes volt maga a sztori is,már csak ezért is kezdtem el nézni.Ráadásul kiderült,hogy ennek van egy 1962-es "eredetije" és hogy a sztori John Wyndham regénye alapján született.Mindezek ellenére azonban csalódnom kellett.

Növények,amelyek új energiaforrást biztosítanak,de húst esznek-ez eddig szép és jó.Napkitörés,ami majdnem az egész világot megvakítja-ez is jó.Még az is jó,amikor elszabadulnak a triffidek és elindulnak a városok felé táplálék (emberek) után kutatva,a városokban pedig a sok vak között néhány látó ember szaladgál.Aztán hirtelen minden megváltozik: a vakok eltűnnek az utcákról,már csak a triffidekkel harcoló látó emberkék maradnak,ez pedig sajnos sokat ront a filmen,pedig többet is ki lehetett volna hozni így belőle.

A triffidek nem félelmetesek (bár lehet csak azért nem,mert növények) és nagyon lassúak,már csak ezért is nem értem,hogy miért nem lehetett simán kinyírni is őket.Ráadásul a befejezés nekem túl gyors volt,vártam valami folytatást,de ehelyett mondd egy okosságot a főhősünk és vége.

3 órát szenvedtem a filmmel,mire a végére értem,de bőven elég volt belőle.Egyszer meg lehet nézni,mert vannak benne jó dolgok,de ennyi.Valahogy majd beszerzem az eredetit és meglessük,az milyen lett:-)

Legjobb jelenet: a végén jól sikerült Torrence kinyírása,a triffidek jól elbántak vele:-)

Letöltés:
http://hotfile.com/dl/52868873/1abcdbc/triff.swz.hu.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/52868878/7e1e07e/triff.swz.hu.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/52868881/21e3ba5/triff.swz.hu.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/52868880/c3f87ee/triff.swz.hu.part4.rar.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése