Farkasember (2010)

Lawrence Talbot gyermekkora azon az éjszakán ért véget, amikor édesanyja meghalt. Miután elhagyta Blackmoor álmos kis falucskáját, évtizedeken át próbált felépülni és felejteni. Ám amikor fivére menyasszonya, Gwen kinyomozza hollétét, hogy segítsen neki megtalálni elveszett szerelmét, Talbot hazatér, hogy részt vegyen a keresésben. Megtudja, hogy valami gyilkolja a falucska lakóit - valami, aminek brutális az ereje és kielégíthetetlen a vérszomja. Kiderül továbbá, hogy egy gyanús detektív érkezett a Scotland Yardról, aki nyomoz az ügyben. Ahogy Lawrence elkezdi összerakni a véres kirakós darabjait, tudomást szerez egy ősi átokról. Akit ez az átok sújt, az teliholdkor vérfarkassá változik. Ahhoz, hogy véget vessen az öldöklésnek és megvédje a nőt, akit közben megszeretett, Talbotnak el kell pusztítania a gonosz lényt a Blackmoort övező erdőben. Ám miközben a rémséges szörnyre vadászik, ez a hányatott múltú férfi felfedezi a saját sötét oldalát, amelyről elképzelni sem tudta, hogy létezik.

Tipikus farkasemberes sztori: farkasember megharapja ember,ember változik farkasember,ezüstgolyó megöli farkasember.Persze ezt a film elején nem tudja az ember,de már lehet sejteni.A történet tehát nem nyújt sok újdonságot,de amit látunk az nem rossz.

A látványos elemek jól sikerültek,a farkasember ábrázolása,mozgása,maga az átváltozás nagyon jó lett,már-már valóságos.A gyilkolászások itt is jól sikerültek,kellően véresek lettek egy horrorhoz,csak az a baj,hogy nem sok van belőlük.Mindenesetre amitt közelről mutatnak az odabasz nagyon jó.

A színészek jók,külön kiemelném Benicio Del Toro-t,akiről eddig még csak nem is hallottam,de a farkasember szerepére tökéletes választás.

Amit kihagytam,hogy a sztoriban azért lesz egy kisebb meglepő fordulat,ami majd főhősünkre utal,de nem lövöm le a poént.Nézzétek meg,jó kis film ez,lehet majd egyszer még én is előveszem :-)

Legjobb jelenet:  mikor a nő benéz a szekérbe és a farkasember az állán keresztül kidugja az újját a nő száján:)

Letöltés:
http://ul.to/cgvvrt/FaEm.part1.rar
http://ul.to/22xguo/FaEm.part2.rar
http://ul.to/qr3b1b/FaEm.part3.rar
http://ul.to/2clwqr/FaEm.part4.rar
http://ul.to/038fmw/FaEm.part5.rar
http://ul.to/2ce9l9/FaEm.part6.rar
http://ul.to/sezuqa/FaEm.part7.rar
http://ul.to/6dktwp/FaEm.part8.rar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése