Mutáns Krónikák (2008)

Földünk természetes erőforrásai szinte kimerültek. Veszett háború pusztítja az élőket: négy világuralomra törő vállalat katonái gyilkolják egymást, hogy a megmaradt leheletnyi energiához jussanak. Összecsapásaik során megtörik a földkérget, és felszínre kerül valami eredendően gonosz... Egy gép, mely az embereket félelmetes erejű, pusztító mutánssá alakítja, akikkel még a katonák se bírnak.
A Testvériség vezetője (John Malkovich - Égető bizonyíték, A vasálarcos) evakuálná az életben maradtakat, ám Samuel testvér (Ron Perlman - Hellboy, Penge 2.), kezében a Krónikákkal rámutat arra, hogy a próféciák alapján megállíthatják a szörnyeket - csak a megfelelő vezetőt (Thomas Jane - A köd, Hajsza, A megtorló) kell a katonák élére állítani.


Érdekes film volt,meg kell hagyni.Az eleje háborús mozinak indult,utána váltott horrorba,majd egy kis sci-fi,egy kis dráma és megint horror,röviden van ebben a filmben minden,ami kell.
Nagyon jól sikerültek a véres,darabolós és 'fejszétlövős' részek,viszont a mutánsok lehettek volna változatosabbak,nekem mind egyformának tűnt.

A színészek játéka nem volt rossz,bár olykor lehetett volna jobb is.Ron Perlman jól alakította Samuel testvért,de a pókerarc az nagyon bejátszott nála,még a humorosnak nevezhető résznél sem akart egy enyhe mosolyt elengedni (vagy csak én nem vettem észre).A főszereplő,Thomas Jane alakítása jó volt,nem játszotta túl magát,a többiek viszont nagyon a háttérben mozogtak,nem igazán voltak kiemelkedő részeik.

A látványra nincs panasz,sötét hangulatú volt a film,így a kép is igencsak sötét volt,ami csak erősítette bennem a horror-hatást.A mutánsok gyilkolászása is igencsak ott volt a szeren,volt minden: darabolás,test átszúrása,nyak elvágása,stb.

Összefoglalva nem rossz film,a végét kicsit egyszerűre vették,de egyszer-kétszer meg lehet nézni.

Legjobb jelenet:  mikor az elején a mutánsok kaszabolják a katonákat:)

Letöltés:
http://www.storage.to/get/CpnIGfAg/Mutant.Chronicles-cd1.avi
http://www.storage.to/get/AsxGueEH/Mutant.Chronicles-cd2.avi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése