Clive Barker's Book of Blood (2009)

Egy pszichológiai intézet kutatója megbíz egy Simon McNeal nevű médiumot, hogy nyomozzon egy kísértet járta házban. A kezdeti eredménytelenség miatt kénytelen megjátszani vizióit, de nem sokkal kélsőbb szellemek támadják meg és szavakat vájnak a húsába. Egy történet kerekedik ki a 'ráírt' szavakból, így ő maga lesz a könyv.


Clive Barker neve a horror rajongók körében nem csenghet ismeretlenül: a Hellraiser és az Éjféli etetés című film is az ő kezei alól került ki,illetve köze volt a Kampókéz alapsztorijához.Persze leginkább novelláiról ismert,de most maradjunk a vizuálisabb dolgoknál.

A Book Of Blood egy nem épp kiemelkedő alkotás a horrorfilmek között és bár a novellát nem olvastam,más fórumok,blogok szerint sokkal jobb a filmnél (így vagyok a Stephen King könyvekkel,az Ő műveit is jobb olvasni).

Főhősünk alakítása igencsak gyengécske lett és főhősnőnk sem erőltette meg magát nagyon.Egy-két ijesztő jeleneten kívűl nem sok mindent nyújtott a 'Vér könyve' ,igazából már vártam a végét,amit a film eleje már sejtetett.Egy fordulatként lehet viszont felfogni a főhősnő viselkedését,hiszen ami a srácnak átok lett,az a nőnek siker és rengeteg pénz.

Horror-fanatikusok nézzék meg,és az is,aki nem annyira a véres-belezős filmeket kedveli,mindenki másnak csak akkor,ha nagyon unatkozik...

Legjobb jelenet:  mikor az elején a csajnak a szellem feltépi az arcáról a bőrt :)

Letöltés:
http://www.sharingmatrix.com/file/9349097/Book_of_Blood.part1.rar
http://www.sharingmatrix.com/file/9349153/Book_of_Blood.part2.rar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése