Élet és halál amulettje (2008)

A régészcsapat szerteágazó kutatásokat folytat. Egy napon aztán megtalálja az ősi Baal nevű isten amulettjét. Ezzel a kutatással sajnos az expedíció felébresztette az évszázadokig nyugvó alvó gonoszt, aki pusztító erejével nem csak a kutatókat, de az egész világ biztonságát is veszélyezteti.


A filmkatalógus szerint ez horror,de én messziről sem nevezném annak...Inkább amolyan katasztrófa film egy kis misztikus ráadással.Nincs benne véres öldöklés,szörnynek meg nem igazán nevezném Baal-t,szóval már csak ezért sem jó neki a horror címke.

A film maga nem rossz,van benne egy-két látványos elem,a történet viszont túl gyors,ráadásul mindent annyira simán kikövetkeztetnek a főszereplők,hogy gondolkodásra sem adnak időt a nézőnek.A végét rendesen összecsapták,Baal-t legyőzi az alkotója,vagy mi a fene,aztán mindenki boldog,mert nincs több vihar meg gonosz istenség.

Nem igazán tudnék pozitívumot a film mellé állítani,egyszer meg lehet nézni,de többet biztos nem fog senkit sem a képernyő elé szegezni...

Legjobb jelenet: a vihar kialakulását jól megcsinálták,mást nem tudnék kiemelni.

Letöltés:
http://sharingmatrix.com/file/10561007/Baal.2008.DVDRip.Xvid.Hungarian-DDY.part1.rar
http://sharingmatrix.com/file/10561035/Baal.2008.DVDRip.Xvid.Hungarian-DDY.part2.rar


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése