A vikingek titka (2007)

1587-ben 117 bátor angol telepes elindult Amerikába. A Roanoke-szigeten telepedtek le, földművelésbe kezdtek, majd nyom nélkül eltűntek. Soha senki nem fejtette meg az eltűnt telepesek rejtélyét. A szárazföldi indiánok törzsfőnöke óva intette a telepeseket az erdő mélyétől. Ananias, a telepesek vezetője rájön, hogy vérszomjas viking szellemek bolyonganak a szigeten. A szellemek mindenkivel végeznek.


Adrian Paul neve szerintem sokak számára ismerős a Hegylakó című sorozatból.Én is néztem egy darabig,de aztán leszoktam a sorozatokról (meg úgy a TV nézésről is)...Hosszú csend után megint találkoztam Dancen McLoad nevével,először az Új faj című filmben,most pedig A vikingek titka-ban.

Utóbbi nem rossz film,szép a környezet is,a színészek ruhája is beleillik a kitalált 16. századba.A cselekmény nekem is kicsit zavaros,az gyilkos viking szellemek nem tudnak miért akarnak pont szegény,békés telepeseken bosszút állni,de biztos csak én figyeltem oda eléggé.

Szellemek: nagyon jól sikerült ábrázolni őket,ami viszont új volt a számomra az az,hogy vízzel le lehetett győzni őket.Ennél azért valami furfangosabb dolgot is kitalálhattak volna a forgatókönyvírók,de én elnézem nekik:)

Nem egy nézhetetlen alkotás,egyszer meg lehet sasolni,de sok mindent ne várjon tőle senki.A horror elemekből kevés van sajnos,pedig ha azt fokozzák,akkor lehet meglestem volna még egyszer,így viszont süllyesztem a gyűjteményembe.

Legjobb jelenet: nem igazán volt,esetleg a viking-szellemek támadásait mondhatnám ide...

Letöltés:
http://data.hu/get/485873/_A_Vikingek_titka_hun_.z01
http://data.hu/get/485874/_A_Vikingek_titka_hun_.z02
http://data.hu/get/485875/_A_Vikingek_titka_hun_.z03
http://data.hu/get/485876/_A_Vikingek_titka_hun_.z04
http://data.hu/get/485877/_A_Vikingek_titka_hun_.z05
http://data.hu/get/485878/_A_Vikingek_titka_hun_.z06
http://data.hu/get/485880/_A_Vikingek_titka_hun_.zip

Jelszó: novak74

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése