A tébolyultak (2010)

David Dutton (Timothy Olyphant) sheriff vigyázza az Ogden Marsh nevű amerikai mintavároska nyugodt hétköznapjait. Nem sok gondja van a helyi törvénytisztelő mintapolgárokkal, mígnem egyszer az egyik egy töltött vadászpuskával sétál be az esti baseball meccsre nem hagyva kétséget afelől, hogy gyilkolni jött. Egy másik a családjára gyújtja a házát. A hasonló, irracionális esetek rohamosan szaporodnak. Hamarosan gyilkos anarchia veszi körül Davidet és a maroknyi túlélőt, akiket a rohamosan terjedő, megmagyarázhatatlan őrület még nem fertőzött meg. A kormány vesztegzár alá veszi a városkát. Se ki, se be, senki. Minden túlélt percnek borzalmas vérengzés az ára, miközben az utcákon hemzsegnek a vérszomjas, őrjöngő tébolyultak.


Nem rossz kis film ez,a sok amerikai szar mellett ez bőven kiemelkedik.Nem tinihorror (thriller) lett,hanem egy izgalmas,látványos,majdnem zombis film.

A leírás egy kicsit túloz ugyan,mivel nem hemzsegnek az őrültek az utcákon,hanem csak téblábol néhány,és azokkal is főleg házakban találkozunk,de ugye el kell adni valamivel a filmet.Azért írtam az elején,hogy majdnem zombis film,mivel ezek az emberek is csak ölni akarnak ilyen vagy olyan módon,de az élőhalottakkal ellentétben ők még tudnak gondolkodni,fegyvert használni és nem eszik meg az embereket.Tehát a sztori az jó,érdekes és okosan lett kitalálva,gratula érte.

A szereplők szintén nem rosszak,nem nyújtanak kiemelkedő teljesítményt,de ide ez is elég volt.Számomra meglepetés volt a túlélők száma egy kicsit,azt hittem többen maradnak,de ugye ha menni kell,akkor menni kell...

Összefoglalva ez egy jó film lett,szép,véres akciókkal és remek történettel.Megnézni kötelező!!:-)

Legjobb jelenet: mikor a csávónak átszúrják késsel a kezét,majd kezét fegyverként használva főhősünk nyakon szúrja támadóját...

Letöltés:
http://data.hu/get/2452759/tebi.part8.rar
http://data.hu/get/2452760/tebi.part1.rar
http://data.hu/get/2452761/tebi.part6.rar
http://data.hu/get/2452762/tebi.part5.rar
http://data.hu/get/2452763/tebi.part7.rar
http://data.hu/get/2452764/tebi.part4.rar
http://data.hu/get/2452765/tebi.part3.rar
http://data.hu/get/2452766/tebi.part2.rar

Jelszó: gezuka



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése